APLICACIÓ DE LA IA EN EL NOSTRE CURS

L’ús de la intel·ligència artificial (IA) aporta un gran valor a aquesta iniciativa innovadora.

Les aplicacions de la intel·ligència artificial en un curs de comunicacions internacionals, com les que ha dissenyat l’equip lingüístic de l’associació Felicitatis Comedia per al  món científic local i nacional, podrien incloure:

Anàlisi de sentiments: Les eines d’IA poden ajudar a avaluar les reaccions i emocions del públic en temps real, permetent ajustar la comunicació en conseqüència.

Personalització del contingut: L’IA pot adaptar el contingut i les recomanacions a les preferències i les necessitats individuals dels estudiants.

Automatització de tasques repetitives: L’IA pot gestionar tasques administratives i rutinàries, com ara l’avaluació de tasques o la programació de sessions, permetent als instructors centrar-se en l’ensenyament.

Simulacions i realitat virtual: La IA pot utilitzar-se per crear simulacions i experiències de realitat virtual que facin els estudiants en situacions de comunicació internacional realistes.

Anàlisi de dades: L’IA pot ajudar a analitzar les dades recopilades durant el curs per avaluar l’èxit i la millora continua.