CONTRACTAN’s

PROPOSTA DE MÀRQUETING SOCIAL

És una iniciativa amb la qual l’empresa contribueix a un projecte social a el mateix temps que promociona la seva marca davant un nombrós col·lectiu de professionals de la salut i de l’enginyeria.

PÚBLIC

La publicitat té la forma d’un “obsequi” que nosaltres, Felicitatis Comèdia, fem en nom de l’empresa i que aviat arribarà a tots els hospitals, així com als col·legis i sindicats del país.

EN QUÈ CONSISTEIXEN ELS OBSEQUIS?

Tenen forma de serveis professionals que nosaltres enviem en nom de les empreses.

Aquesta és la llista.

1. Revista electrònica de 80 pàgines en anglès centrada en la ciència que es feia al segle XIX, amb vocabulari de comprensió lectora, amb tot tipus d’eines pedagògiques i facilitats de consultoria.

2. Un curs en línia sobre comunicació internacional perquè els usuaris puguin fer comunicacions inoblidables de 12 minuts als seus col·legues estrangers.

3. Un curs avançat de comunicació internacional perquè els nostres usuaris puguin seguir comunicant-se de forma més independent.

4. Un Practicum per portar a la realitat el que han après. En forma de petit congrés virtual i presencial entre Islàndia i Catalunya amb els serveis d’un “Language Spin Doctor” que els ajudarà a comunicar-se perfectament.

5. Una revista electrònica íntegrament en anglès que recull totes les comunicacions del congrés.

COM ES DISTRIBUEIX EXACTAMENT EL MATERIAL

El material arriba mensualment a tots els hospitals, clíniques, col·legis professionals i sindicats relacionats amb la salut i l’enginyeria.

LLENGÜES

La llengua principal sempre serà l’anglès i la llengua vehicular el català.

PREUS

Cada accord implica signar un contracte de 6 mesos.

De moment, només està disponible l’opció 1 que costa x €.

Les altres opcions estaran disponibles en breu.