CONTRACTA’NS

.

Projecte per a patrocinadors de formació en comunicacions internacionals per a professionals de la salut o de l’enginyeria a qualsevol ciutat de l’estat.

PROPOSTA DE MARQUETING SOCIAL

És una iniciativa amb la qual l’empresa contribueix a un projecte social alhora que promociona la seva marca davant un nombrós fòrum de professionals de la salut i de l’enginyeria.

PÚBLIC Personal de la salut i de lenginyeria.

EN QUÈ CONSISTEIX LA PROPOSTA? Serveis professionals que enviem en nom de les empreses. Aquesta és la llista.

1 Revista electrònica de 45 pàgines en anglès centrada en la ciència que es feia al segle XIX, amb vocabulari de comprensió lectora, amb tota mena d’eines pedagògiques i facilitats de consultoria.

2 Un curs online sobre comunicació internacional per a què els usuaris puguin fer comunicacions inoblidables de 12 minuts als seus col·legues estrangers.

3Un curs avançat de comunicació internacional per tal què els nostres usuaris puguin continuar comunicant-se de manera més independent.

4 Un Practicum per portar a la realitat allò que han après en forma de petit congrés virtual i presencial entre Islàndia i una comunitat autònoma amb els serveis d’un “Language Spin Doctor” que els ajudarà a comunicar-se perfectament.

5 Una revista electrònica íntegrament en anglès que recull totes les comunicacions del nostre petit congrés.

6 Publicitat setmanal a revistes professionals a nivell Nacional.

COM ES DISTRIBUEIX EL MATERIAL El material arriba mensualment a tots els hospitals, clíniques, col·legis professionals i sindicats relacionats amb la salut i l’enginyeria.

LLENGÜES La revista és en anglès i les llengües vehiculars són el català o el castellà, depenent d’on s’editi la revista o es facin els cursos.

PREUS

Cada acord implica signar un contracte de 6 mesos. El preu final dependrà del nombre d’usuaris i dels serveis contractats.