EL CHATGPT

Des de novembre del 2022 les coses han canviat molt en el món de la comunicació i de les llengües. Podríem dir que la meitat del planeta està encantat i l’altre meitat està aterrit perquè pensa que podria perdre la feina. En el nostre cas l’utilitzarem constantment com a una bona eina auxiliar. Aquí teniu una explicació de totes les coses que pot fer Chat GPT.

ChatGPT és un model de llenguatge desenvolupat per OpenAI, dissenyat per generar text semblant a un humà basat en l’entrada que rep. És capaç de respondre preguntes, generar text i realitzar diverses altres tasques relacionades amb el llenguatge.

Traducció de llengua: ChatGPT pot traduir text a diversos idiomes, facilitant la comunicació amb l’audiència internacional.

Resposta ràpida: ChatGPT pot generar respostes ràpidament, reduint el temps d’espera per al públic.

Consciència contextual: ChatGPT pot entendre i generar respostes conscients del context, millorant l’experiència de comunicació general.

Missatgeria coherent: ChatGPT pot garantir una missatgeria coherent en diferents idiomes i canals.

Cost efectiu: L’ús del ChatGPT pot reduir el cost del treball humà i els experts en llengües necessaris per preparar les comunicacions internacionals.

ChatGPT està treballant amb una versió premium que costarà uns 20 dòlars americans al mes i no exclourà la versió gratuïta.

Des de Londres i des de les seves respectives professions de periodista (Wall Street Journal) i professor de ciències polítiques (London School of Economics), escoltarem a dos professionals catalans que es diuen Jon Sindreu i Toni Rodon que expliquen què és el ChatGPT, una aplicació d’intel·ligència artificial que no sempre diu coses que són veritat.